Beste klanten,

 

U bent steeds welkom in onze toonzaal om inspiratie op te doen. 

Bespreekt u uw project graag met Ilona, Femke of Charlotte of had u graag een offerte? 

Maak dan zeker een afspraak,

zo kunnen wij uitgebreid de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden. 

 

OPENINGSUREN

dinsdag tot en met vrijdag 
10u-12u / 13u-18u

zaterdag ENKEL OP AFSPRAAK
10u-12u / 13u-16u

zondag en maandag
gesloten

 GESLOTEN  13/7 tot 29/7

 

 

 

 

ADRES

Kieldrechtsebaan 88a

9130 Verrebroek

 

 

 

 

 

SNEAKPEAK doorheen onze toonzaal

via onderstaande link:

VIDEO TOONZAAL 

 

         

         

 

 

 

HOE GAAN WE TE WERK?

 

STAP 1

OFFERTE EN ONTWERP


Na een eerste gesprek in de toonzaal wordt op basis van een plan of afmetingen een eerste ontwerp met bijhorende offerte opgesteld. U kan een 3D-ontwerp verwachten met een duidelijk overzicht van de functie van elke kast. Een offerte en ontwerp zijn steeds vrijblijvend

Indien gewenst komen we nog enkele keren samen tot het ontwerp op punt staat. Wij bekijken met veel plezier samen met u alle mogelijkheden en helpen in de zoektocht naar de perfecte indeling, materialen en kleurencombinatie. 

Is uw project groter dan enkel aanbouwkasten of een keuken? Ook voor vloeren, tegelwerken, gyprocwerken, deuren,... kan u met ons en onze onderaannemers samenwerken. Wij volgen dan het hele proces op zodat alle werken mooi op elkaar volgen. 

 

STAP 2

OPMETING EN BESPREKING TER PLAATSE


Gaat u graag met ons in zee voor uw nieuwe aanbouwkasten of keuken? Super! Dan komen wij graag langs voor een plaatsbezoek en een opmeting.

Hebt u hulp nodig bij de voorbereidingen? Wij voorzien een elektro plan met aanduiding van stopcontacten en water-aanvoer en afvoer en blijven steeds bereikbaar voor al uw vragen.

 

STAP 3

PLAATSING DOOR EIGEN PLAATSINGSTEAM


Tijd voor de plaatsing. Na het bestellen en klaarmaken van uw bestelling in eigen atelier komt ons team alles plaatsen en aansluiten. 

Ook voor afbraak en aanpassingen van elektro en sanitair kan u bij ons terecht. 

 

STAP 4

NAZORG


Ook na plaatsing blijven wij uw go-to contactpersoon voor herstellingen, onderhouds-vragen, ... Geen vraag is te gek! Hebt u problemen met uw keukentoestel? Wij brengen u direct in contact met de juiste hersteldienst.